Ona
Anotace: ..kdy to pochopí, že ji mám rád?
Hlupáku! Řekla mi.
Jsi ztracený!
// a ukázala cestu pryč
Ušpiněný sazemi,
v komínech mlácený.
// řekl jsem si Proč?
Zloba a láska.
Není to to samé?
Srdce touhou praská
Naděje jsou plané.
Život není takový jaký chceme,
ale takový jaký si uděláme.
Přečteno 406x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Bíša, Mraveneček, Larey
Komentáře (2)
Komentujících (2)