Anotace: Až jednou přijdeš, vrátíš se zpátky, odnikud nikam, od nikam zpět, třeba se něco mezi námi změní, kdo ví, co budu zítra, teď, až skončí snění.
A toto je krásné vyznání. A to "všechno i nic" si budu muset pořádně promyslet. To má spousty dopadů. Doufám, že ten oslovený naslouchá.
05.12.2005 23:07:00 | Blazius
Grázlíku, ne tak smutně! Podívej se na mě, rok píšu smutné básničky a žiju ze vzpomínek. Bude líp, uvidíš...
04.12.2005 22:39:00 | *Mia*