Pátá pro tebe
Anotace: ...přej lásku já si jí přeji taky...
Sbírka:
Pro tebe
Nedávno jsem poznal krásu
Byla jiná, než se zdá
Od té doby hledám spásu
Kterou jen ona mi dá
Ty jsi krása z mého snění
Když vstával tak zjistil jsem
Toužím po tvém pohlazení
Pak vrátím se na zem sem
Udělal jsem krok a padám
Čekám na tvé slitování
Dej mi křídla – o to žádám
Ta křídla jsou milování
Přečteno 575x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlk v rouše, hypertenze, susana načeva, carodejka, kleopatra.sedma, Denael
Komentáře (1)
Komentujících (1)