...post scriptum...
Anotace: Dovršeno, prozatím!
Spořádaně jsem čekala
kdy dáš své srdce
do aukce
Už tvé orgány draží
dlouho
Snad zaspaly mé reakce?
(Ó touho...)
Dnes je mi veletucet
-bezmála-
Jsem(a vždy jsem byla)
připravená
abych tě získala
Kdysi se mé srdce
vešlo do dlaně
Pak obě ruce
nestačily
Srdce mé zavěsit
na rámě
a počkat jenom
chvíli
...náramně...
Je rozhodnuto!
Srdce své
do tvé ochrany svěřím
Nikdy neuvěřím
že svoje srdce
nemohu
dát
jako věno
Je tvé!
Miluješ,
vše je dovoleno
Dnes nadpozemnské síly
mají pré...
Celou svou náručí
dávám je Tobě
jsem v tvém područí
láskou udušené
srdce
své
Jen pro Tebe!
Přečteno 416x
Tipy 66
Poslední tipující: PIPSQUEAK, UCET KE ZRUSENI, Pevya, Kapka, susana načeva, jita.1965, drsnosrstej kokršpaněl, Lioness, nejsembásník, j.c., ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)