Miluji tvé
Miluji Tvé
Tvé vlasy trochu zlaté
trochu bílé jako sněhem zaváté
Tvé jahodové rety
vypouštějíc sladké věty
Tvé medové oči
v kterých skořice se točí
Tvé znaménko na tváři
- malou tečku v diáři
Tvé záchvaty smíchu
tvůj úsměv svádíce k hříchu
Tvé smutné nálady
když slzy stavíš do řady
Miluji tvé tělo i tvou mysl
dalas mému žití nový smysl
Miluji tě v tuto i jinou chvíli
co kdybychom spolu snili?
Přečteno 836x
Tipy 7
Poslední tipující: tato22, jesterka, zelená víla, Agniezka, Kars
Komentáře (3)
Komentujících (3)