Vzpomínání
Anotace: Myslím že text napoví vše. Pro mou nenaplněnou lásku dne 12,1,2001.. omlouvam se že to není v odstavcích, ale myslím že by to ztratilo svuj smysl.
Sbírka:
Psaní z Duše
jsi vzpomínka na to co kdysi mohlo být a co sem si kdysi nejvíce přál aby bylo, jsi vzpomínka na lásku, kterou jsem kdysi ještě cítil, na pocit touhy, který již dlouho jsem nepoznal... jsi světlo v mé duší, jež září do nejtemnějších míst.
Přečteno 576x
Tipy 7
Poslední tipující: la loba, Sladkalu, Kapka, Larey, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)