Namaluj na strop
Anotace: vyhaslé hvězdy....
Sbírka:
Okamžiky
Namaluj na strop
vyhaslé hvězdy
miluj mě nahlas
ode zdi ke zdi
nech stínům
odstíny šedi
sténej
stejně to vědí
Namaluj ticho
barvami duhy
spoutej mě
ohnivé stuhy
na rtech nech
poslední slova
zítra zas
budeš má vdova
Přečteno 456x
Tipy 44
Poslední tipující: Bíša, Dota Slunská, floreciente, Zefi, Holis, Hazentla, labuť, modrá..., enigman, danav, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)