Ruská ruleta
Anotace: krátká spontální
Hraje ruskou ruletu s myšlenkami...
tiší je hezkou paletou s výčitkami ....
Ví jak to končí a začíná
tak co si to kurva počíná
když točí se svět
tam a snad i zpět
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Žulík, januve, Vlk v rouše
Komentáře (1)
Komentujících (1)