Tvá slova mne nepotkaj
Anotace: nedokončená (zatím)
Pro pár slov od Tebe z lásky,
já šla bych světa kraj,
ale,že nepatřím mezi krásky,
Tvá slova mne nepotkaj.
A tak se někdy stává,
že má duše poplakává,
smutkem srdce se chvěje
a má tvář se neusměje.
Přečteno 326x
Tipy 4
Poslední tipující: Eliss94, Házté, Petbab, januve
Komentáře (0)