Stále mi scházíš
Stále držím tě v srdci.
Vzpomínám, hlavně v noci,
když nemohu oči zavřít.
Tolik přeji si zemřít.
Schází mi tvé doteky.
Naše chumlaní se do deky.
Chybí mi tvoje oči
i jízdy na kolotoči.
Chybí mi ranní vstávání
i večerní hádání,
následné milování
a noci bez spaní.
Chybíš mi celá, moc.
Dnes probdím další noc
a budu vzpomínat,
ty budeš s jiným usínat.
Přečteno 423x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, Rádoby zoufalá, PANGÁSIUS, susana načeva, Pythonissa__, Ejí, Larey
Komentáře (1)
Komentujících (1)