V muzeu smutku
V muzeu smutku
zbloudilých kulek
před tebou lásko
vystojím důlek
nabiji touhu
do slepé hlavně
dávno už nevím
co je žít mravně
cvičný terč
pro tvoje střely
útěky touhy
z kovové cely
naivní blázen
dál hledám cestu
jak svléknout
tvou neprůstřelnou vestu
Přečteno 387x
Tipy 37
Poslední tipující: lampicka, Bíša, Dota Slunská, floreciente, Holis, enigman, Zefi, angelicek, Kubino 2, efeeez, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)