Hra očí
Anotace: Nevím jak se jmenuje,ale vím,že je:)
Máš daleko ke mě a já k Tobě
Vídáme se denně a víme,že patříme k sobě
pohledem šeptáme si pocity svých životů
Štěrbinou ve skle si všímám Tvého pohybu
Mám však obavu,aby nešlo o chybu
upíráš pohled na mě?
jen,abys měl jistotu
stojí Ti za to?
rozbíjet moji samotu
Naše oči zvážní!
A pak?
Chraňte nás Andělé Strážní
Přečteno 419x
Tipy 16
Poslední tipující: hatlapatla, jvacl, Holis, Pythonissa__, Actafool, Mbonita, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)