Slétávám
Slétám z obláčků
nevkusně zabalených vášní
až na zem
k pramenům lásky.
Celý vesmír
v jediném a nekonečném bodu
soustředěný
v jedinou chvíli k dosažení.
Ruce, uši, ústa …duše, celé tělo
jen prostředek, kterým je zvýrazněno
hnutí mysli
probublávající, tryskající
v gejzírech uvolnění – tišivého a uklidňujícího zjevení.
Slétávám
přesně tam, kam si přeji
slétávám pro naději.
Přečteno 449x
Tipy 53
Poslední tipující: Koza, Divoženka1, ilona, Žqáry, kroužek, TetaKazi, Špáďa, NikitaNikaT., Elisha, Lota, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)