V povzdálí
Anotace: O krásných neznámých, které každý den potkávám...
Sbírka:
Básně
Hledíš do dáli, ó křehká
Meškám kolem tebe
Proč hledáš lesk,
když tmavě jsem oblečen
Ztrácím se pro tebe...
Hledíš do dáli, ó sladká
čekám bez tebe
Proč hledám úsměv,
když slzy tečou ti
Ztrácíš se pro něj...
Až poznáš mě, já tebe
přijdeš a prohlédneš
Až dozvíš se
Najdeš mne
Já stále čekám
v povzdálí..
Přečteno 751x
Tipy 7
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Psavec, Mraveneček, efeeez, malá slečna, zelená víla
Komentáře (2)
Komentujících (2)