Anotace: konečně další báseň - opět z pohledu muže, nevím jak to dělám, ale neumím napsat báseň z dívčího pohledu
Ahoj, naprosto Ti rozumím, že píšeš báseň z pohledu muže. Hm, já to také neumím z pohledu ženy :) Nejsou v tom žádné problémy s orientací a pod., prostě jen se mi líp píše takto. Anotace mě zaujala. Určitě pokračuj dál. Rozvíjej si svůj styl. Nenech se nikým a ničím omezovat. Nikdy. Buď svá. Ps: Máš zajímavé umělecké jméno. Tvůj pseudonym mě hned na první pohled zaujal ;) Piš. To jediné nám nikomu nikdo vzít nemůže. Psaní je ukázání naší duše. Poezie má křídla. Tak hodně zdaru v tvorbě :)
Jasmin de Paris
29.03.2011 01:05:00 | Jasmin de Paris
Veselá veršovánka pro pobavení kamarádů či možná vylití si trochu žalu ze srdce, víc ani od ní nečekám...
22.02.2011 01:30:00 | Špáďa
až som počula tú silu pádu :(
a k anotácii: ja som tak začínala - mužský pohľad (básne, príbehy).. dnes už to ide aj z pohľadu ženy, chce to zlomový moment v živote. možno príde, ak nie, nevadí, aj takáto báseň je krásna.
02.02.2010 13:08:00 | lennerka
Trochu drsný konec! Lásky přicházejí a odcházejí....s jedním koncem tě čeká ještě lepší nový začátek.
15.01.2010 08:31:00 | hypertenze