Anotace: miniatura, chvilková myšlenka... spiš než myšlenka tak nápaděnka (něco mezi nápadem a myšlenkou)
špatně jsem pochopil smysl slova hulibnách(má to být místnost kde se hulí? jestli jo raději bych zvolil hulebnách :-))
nebo jsi se přepsal/a a chtěl/a jsi napsat hlubinách?
jinak zajímavé zachycení myšlenek
v jednoduchosti je síla :-)
14.01.2010 21:50:00 | Wasabi