...taky tak...! akorát, že z druhé strany!
...chce to kus osobní odvahy...dostat to
ze sebe ...a pak se na to kounout...
Chceš-li...přečti si,jak se s tim srovnávam já...
Básenˇ-nebásenˇ.. Pro Moniku - wsax7
05.12.2005 19:28:00 | wsax7
Jestly je pravda co píšeš tak věř že bude líp.Moc se mi to líbí,ale ja to strašně smutné,a jak sem to vypozoroval tak on zato nestojí tak se rdž a halvně piš dál.
05.12.2005 18:53:00 | David17