Pár kapek jedu
Vstříkni mi do žil
pár kapek jedu
abych to přežil
nežli Tě svedu
zbytky tvé touhy
dávkuj mi s citem
stříbrnou jehlou
bezedným sítem
jednou jsi nahoře
já věčně dole
hrajeme mistrně
falešné role
výkřiky chtíče
hladovým ránem
potají
za druhým pánem
držím se od Tebe
padáme dolů
proč je tak zbabělé
zůstat dál spolu
Přečteno 348x
Tipy 42
Poslední tipující: Bíša, susana načeva, Dota Slunská, enigman, nejsembásník, Nussichoco, Hazentla, Tanzania, lampicka, Holis, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)