Je čas zapomenout!
Anotace: už Tě nechci a stejně pořád myslím..zbabělče!
Mé tělo se potácí
Táhni už pryč
Z mysli se Tvůj obraz vytrácí
Chápeš?byl si jen chtíč!
Nikdy jsem Tě nemilovala
Každá myšlenka-zbytečný čas
Ztracená...
A Ty vrátíš se zas?
Vymeň svůj falešný život za pravý
A potom?
možná...budeme mít si co odpouštět
;(
Přečteno 536x
Tipy 43
Poslední tipující: casla, Noc17, Špáďa, v.hercik, janewe, Ssimca, Agniezka, Divoženka1, Radek.oslov.Šafárik, Lea Aura, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)