Poražená láskou
Zasněný pohledem,
ústy vyprahlý,
a bez oltáře ničím.
Bezbřehý v něze,
obdivný rozhledem,
láskou rozsáhlý.
Na odiv vztyčím:
miluji kněze,
ať už je poražen či za vítěze.
Přečteno 330x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, enigman, Bíša, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)