Přání pro nevěstu
Anotace: nebo pro zlomené srdce ...
Pane Bože, kudy mi vedeš cestu,
kam svádíš kroky mé,
komu dnes půjdu za nevěstu,
kdo v náruči mě přivine?
Jakou píseň mi nebe zazpívá,
a kolik hvězd přání bude plnit,
v kterém srdci se to mé ukrývá,
čí duše o té mé chce snít?
Čí dlaně budou mě hladit,
do očí komu se budu dívat,
prosím,
vyslyš mé srdce - já budu se modlit -
ať můžu jen jeho rty líbat.
Komentáře (0)