Staccatto
Nedělní koncert začíná znít,
bříška tvých prstů hrají první noty,
v těle se rozlévá nádherný cit,
pod něžným dotekem naostří se hroty.
Notová osnova plní se touhou,
smysl ji dodává houslový klíč,
otvírá studánku za chvilku pouhou,
divokým staccattem mé tělo znič.
Dvouhlasé rytmy do uší duní,
noty se rozběhly rychlostí blesku,
náporem hluku praskají struny,
nastala chvíle velkého třesku.
Přečteno 358x
Tipy 38
Poslední tipující: poustevník Jirka, Labanda, Kapka, kuskus pruhovaná, jita.1965, isisleo, Lota, 4LJFilip, susana načeva, Mbonita, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)