Sejdeme se...
Anotace: ...Žízně, co mě šťastným činí – to nepochopí nikdo jiný…
Sejdeme se v jednu ráno,
budu ti hrát na piáno.
Však sousedi, co spát by chtěli,
Chápat by to neuměli.
Sejdeme se radši v pět -
vzhůru bude celý svět.
Zahraji ti sladké písně –
důvody tvé silné žízně.
Žízně, co mě šťastným činí –
to nepochopí nikdo jiný…
Přečteno 406x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, Jeněcovevzduchukrásného, ilona, Ariella13, efeeez, Bíša, Koza, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)