...
chtěla bych si s Tebou hrát
tak jak si hrávají děti - upřímně ...
zapomenout na vady krásy
našich myslí
topit se s tebou v medu!
dnes sic už nic nevymyslím
jsem labuť co zamrzla v ledu.
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: PANGÁSIUS, Kars, Květka Š., TetaKazi, Bíša, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)