Zimní procházka
Dobrodružství na sněhu
Těší se zas na něhu
Kolem jiskry mrazivé
A jejich touhy žíznivé
Kleká k ní a líbá
Ruce s ústy střídá
Nikde nic jen On a Ona
Spájí je dvou dechů spona
Do vlasů jí prsty vplétá
Její ústa s jeho splétá
Nečekané okamžiky
Žádný čas na otazníky
A zas sbohem
Vnímá vůni úst a dlaní
Při vzpomínce na setkání
Přečteno 374x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Niky88, Juraj Hrom, kroužek, jedam, CRASH, Kapka, Oťas, takova, PANGÁSIUS, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)