pohádka o dece
Anotace: o dece o lásce,o touze,nadsázce... o jedné kratoučké chlupaté pohádce
Pod dekou
bez tebe
strašně to zeeebe....
do duše
do nohou
prázdno ted kouše
Pod dekou
a s tebou
sedmé nebe
do vína
už jiná
spadla ti do klína
možná je chlupatá
mluvím
o té dece,
možná že vaše debata
nezasáhla srdce
pod dekou
choulím se
schovaná před city
už nejsem....
nejsi ani ty
jen deka
v noci
odkryla snad
tvůj chtíč
tvůj pouhý hlad
,,neříkej miláčku
že chlupy v posteli
máš rád"
Přečteno 452x
Tipy 23
Poslední tipující: Rafinka, mkinka, V.N.Losinský, Sladkalu, Gabrielle, Taog, Holis, labuť, Mraveneček, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)