něžný lhář

něžný lhář

Anotace: ...ty nejněžnější lži nejvíc bolí, nechávají nás totiž snít a pak z ničeho nic zmizí a nezůstane NIC

Co teď
když
z tvých
kradmých pohledů
ztěžknul vzduch
a kousky tvých slov
chvíli tak lehkých
a nyní bodavých
jako když šíp protne
hruď

když můj sne tvá slova
jsou tak něžná
a hladivá
tvůj úsměv rozkvetlých pampelišek
a brzy zas odkvetlých
rozfoukaný
a zmizelý
z mých očí
teď roste
a vzkvétá znovu
v cizích očích

mé malé zlo
jsi záře jenž
s pouhou nocí nezhasíná
máš Sílu
a moc rozzářit nebe
a pak jak meč silného bojovníka
umíš zabít protivníka
a ve své něžné krutosti
necháš ho zemřít bez nutnosti

proto ty
můj lháři
zůstaň v noční záři
a ještě chvíli lži mi
než víra opustí mé žíly
lži jen lži
a nechej rozkvétat mé sny
abys mohl
nečekaně rozetnou tu nit
a nenechat mě vyslovit
sbohem
Můj nejsladší lháři
Autor Andee, 16.01.2010
Přečteno 363x
Tipy 23
Poslední tipující: ir.is, Holis, labuť, Psavec, Mraveneček, Pevya, zelená víla, PANGÁSIUS, Giginka, J's .., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc hezky jsem si početla. Takoví něžní lháři dokážou kolikrát vykouzlit zklamání jako hrom..

17.01.2010 10:24:00 | Pevya

líbí

.. mně tak dobře.. a text cítím...

17.01.2010 03:16:00 | zelená víla

líbí

není nad lži..ale ted bez nich:) krásný a rovnou ST

17.01.2010 01:15:00 | PANGÁSIUS

líbí

...nějak mnou přehlížený nick ...
...ty velký písmenka u každého řádku dej pryč ...špatně se to čte ...

16.01.2010 22:59:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel