Koudelavá
Dej mi svou něhu
otevři oči
přes pár oběhů
v Tobě se smočím.
Ukroj mi lásku
a kus Tvého srdce
foukni mi do vlásků
pohlaď mě lehce.
Řekni mi Ano
slib mi svůj život
než bude ráno
a ze mě idiot.
Naivita je víra
a láska jistota
není co vybírat
není už temnota.
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, Bíša, Mraveneček, Žulík, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)