Myslím na Tebe...
Anotace: Další z krásných vyznání,od mého přítele Milana,kterého velmi miluji.
Když večer v lůžko uléhám,jenom Tebe v mysli mám.Moje srdce nechce spát,chtělo by se s Tebou smát.V Tvá něžná očka pohledět a najít v nich ten tajný svět.Ten kraj kde láska kvete jen,kde splni se snad každý sen.Tam unesl bych Tě ve spánku a položil na louku plnou heřmánku.Do ouška bych Ti pak šeptal tiše,dvě slůvka co mám v skrytu duše.Ta slůvka co se nahlas bojím říct,že MILUJI TĚ čím dál víc.
Přečteno 836x
Tipy 2
Poslední tipující: Koza
Komentáře (2)
Komentujících (2)