volnost
Anotace: to když ste volný
jak brzký jezdec
projíždím městem
fuck you je pro mě
vystižným gestem
sem zcela volný
jen tak si lítám
svobody plný
naději vítám
nikdo mě nedrží
neřiká nehul
princ už odjíždí
tak holka nebul
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: mexx, Romana Šamanka Ladyloba, Larey, sveřep, CORONATION
Komentáře (3)
Komentujících (3)