Dvojnice
Vzala jí podobu
a místo ní
nastěhovala se mi
do domu.
Z hlouby duše mě nenávidí,
jen zlobu, zášť a zmar
kolem sebe vidí.
Večer laská mě karabáčem,
mrazivé polibky
solí pláčem.
Nesnáší včelí med,
k snídani na chleba
maže mi hadí jed.
Umírám,
truchlící vdova,
smuteční hosti.
Jen já,
ač po smrti
jsem konečně šťastný.
Mám naději,
až narodím se znovu,
že osvobodím lásku
a nenávist
spoutám do okovů.
Přečteno 426x
Tipy 45
Poslední tipující: Martinecka23, PIPSQUEAK, WAYWARD, Koza, vánek, Divoženka1, jitka.svobodova, carodejka, ta.cupka., Sweet KiWi, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)