B Ř Í Š K A
Anotace: ... věnováno moji ženě.
http://img5.rajce.idnes.cz
/d0508/2/2878/2878154_a2a3afa57f4802df2fa972a0d13eb7b2
/images/Marta.jpg
***
V ruce své jsem zaklel lásku
bříška ty pak posvětíš
jen dva prsty
na tvá ústa
pst
krásně hřeješ
nevěříš
pomalu tě k sobě vinu
kladu tělo na tvůj stín
jen aby to nebolelo
pohladím tě po tvářích
víš
lásko
srdce nemá rádo splín
doufám
že to ustojím
zamknu dlaně do oltáře
ať tak navždy zůstane
máme děti
roztomilé
dvacetšest let to tak je
***
Přečteno 584x
Tipy 68
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lorraine, Špáďa, Aťan, casla, Stoneman, TetaKazi, Tygropes, Tanzania, strawbery, ...
Komentáře (19)
Komentujících (19)