Přirovnávací
Anotace: ...!..(-.-)..!..
Jako na poupěti rosa ranní
hradu mého vzácná paní
jako pod hvězdami usínání
na pozítří vzpomínání
jako výlet do neznáma
srdce mého První dáma
jsi mé světlo v temnotě
roztomilá jako kotě
jsi ke štěstí mým vlakem
jsi mým osobním zázrakem.
Přečteno 440x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, susana načeva, Lota
Komentáře (1)
Komentujících (1)