korálkový náhrdelník
korálky
rozvázal's je
sundal z mého krku
a rozsypal
po zemi
rozkutálela se malá sklíčka
třpytící se
v paprsku světla
křišťály
barvy květů
a zlatá zrníčka
zapraskala
pod tíhou tvého kroku
když jsi odcházel
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: Mbonita, Bíša, J's .., harmony, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)