Ty jsi.....
Anotace: Další nádherné vyznání od mého přítele Milana,kterého miluji nade vše.
Ty jsi světýlko mých dnů, Tebe já tolik miluju! S Tebou já chci být a pro Tebe žít. První, poslední pro Tebe vždy udělat a lásku ne na měsíce, ale na roky počítat.
Komentáře (0)