S novou nadějí
Anotace: ....optimisticky....
Tři!Dva!Jedna!Start!!
Zrovna znova začínám
bok po boku s tebou
snad jenom jednou...
a hlavně uplně naposled...
Ruku v ruce
spřízněná srdce
jen tak jdou světem spolu,
nahoru!Nikoliv dolů!!
A tak prosím Boha,
(za mě, za tebe, za nás oba.)
Snad nám sílu dodá
trochu lépe žít
a když ne, tak poučit se z chyb.
Nejlépe těch vlastních
Přečteno 417x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, kleopatra.sedma, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)