Láska
V pokoji, kde svíčka plane,
v okně, kde se třpytí nebe
hrají si dvě myšlenky,
přou se jak dvě hraběnky.
O korunku zdobenou,
na dně zlata ztracenou,
v tom zlatě skví se cit,
co každý chtěl by mít.
Na povrchu štěstí mlčí,
Láska za něj tiše křičí.
Doufá, plane, stále věří
jako svíčka, co tu stále hoří.
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, fuu
Komentáře (1)
Komentujících (1)