Ironie lásky
Anotace: až když se to člověku stane, může říct jaký to je podraz...
V restauračním zařízení se scházeli vždy potají
a pod stolem si hladili dlaně.
Něžné pohledy do očí netají,
jistě krásný pohled to býval na ně.
Nesmělost ustupuje milenecké touze
a mezi nimi právě přeskočil plamen.
Stačilo by jedno slovo pouze,
však to je úrazu kámen.
Oba by to vážně chtěli,
rady si však neví,
mají jedno společné
a proto jim teď tečou nervy.
Proč je tomu tak, jistě se teď budete ptát.
Odpověď je prostá,
ta slečna je mou dívkou,
ten chlapec je můj kamarád…
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, Giginka, 6thSun
Komentáře (0)