Vrahu..
Anotace: si to přečti ne?.....
Já říkala Ti lásko
a tys jen pouhý srab..
i jiný říkals krásko!
A já.. už stavěla nám hrad!
Ze lží, z jedovatých slov
tys bral mi srdce z těla!
Srabe! Ty vydal ses na lov!
A já...já Tě tolik chtěla...
Z krásných lží
teď je mi jenom špatně.
Odjels..
a nenávratně
Nechci a toužím po tvým doteku
ty vrah si...
kur.a a mě je do breku!
Joo Ledeckej.. ten na to měl vlohy.
S písničkou Proklínám..
Utíkám, ty zlámal si mi nohy!
Si vrah, vrah bezezbraně
stačil pohled a zabil si mé srdce..
Přečteno 396x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, najrob7410, PPetrushka, susana načeva, Holis, Bíša, kleopatra.sedma, rezina, Okřídlená Lištička, Ejí, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)