láska bolí
Anotace: zamilovaní vidi svět pres ružove bryle ale všechno je jinak :-)
Polibek poslední ona mu dala.
Pak řekla Sbohem a zády k němu se otočila.
On na kolena padl.
Kvítek v jeho srdci zvadl.
prosil ji aby se k němu vrátila.
Ona však nadobro jejich lásku zabila.
Těď se probouzí v náruči jiného,
a jeho nechala samotného
Už nikdy více,
se jejich lásky nerozhoří svíce
Přečteno 384x
Tipy 5
Poslední tipující: Neuroxerus, 4LJFilip, Mraveneček, januve
Komentáře (1)
Komentujících (1)