Pro její oči
Anotace: ...určitě to každý prožívá, já osobně i několikrát denně :)
Její oči andělské,
zazářily v mých.
Hned všechny krásy pozemské,
vznášely se v nebesích.
Pro ty její oči,
bez rozpaků zemřu, vím.
Do propasti temné skočím,
K studánkám těm andělským.
Pohled můj pak navždy zmizí,
v studánkách se rozplyne.
Zbydou čtyři oči cizí
-všechna krása pomine.
Přečteno 594x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (0)