Jen tiše
Anotace: Za pár dní se vrátí jedna profesionální lamačka srdcí...
Sbírka:
Naděje umírá první
Má láska k tobě spí
oddechuje zhluboka
o lepších časech sní
co dalo mi práce
uspat city raněné
sám se sebou
musel jsem prát se
Jen tiše...
ať spí v klidu dál
jen tiše...
nevzbuďte můj žal
Moje city k tobě usnuly
vyčerpáním leží bezvládně
už tolikrát se octly na dně
je čas začít znova, od nuly
Jen tiše...
ať spí v klidu dál
jen tiše...
nevzbuďte můj žal
Jenže já vím
znovu probudíš je právě ty
jako tenkrát před léty
setkáme se za pár dní
počítám hodiny poslední
Jen tiše...
Přečteno 416x
Tipy 22
Poslední tipující: susana načeva, Lioness, Bíša, Sidonie89, Koza, labuť, Larey, Zefi, hašlerka, Giginka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)