Nesmělé touhy
Anotace: kdo ví ...
Sbírka:
Zpovědi
Nesmělé touhy zapletu
do šály černého sametu
ukotvím duši v moři
nebraň se
hoří
záchranné lodičky
podpatek bez kruhu
upadáš lásko
do dluhu
vezmu si
co sama jsi dát chtěla
dvě dlaně
a příliš tvrdá čela
vodopád hříšných myšlenek
zamykáš duši navenek
proudem všech tužeb ze stínu
hledám tvou cestu
ke klínu
Přečteno 522x
Tipy 41
Poslední tipující: susana načeva, Tanzania, Markéta Hl., Jana M., Bíša, zelená víla, labuť, hašlerka, carodejka, janewe, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)