Miluju tě
Když východ slunce jak láska ozáří muj den,
já poprvé nechci snít dále svůj sen,
protože skutečnost, ty, je krásnější.
A když to teplo zaplaví mou duši
jsem myslí s tebou.
Neboť láska naše hřeje víc než tisíc sluncí
a je krásnější než všechny východy a západy.
Naše láska je mou životní silou.
Je tou co mne každé ráno vyhání z postele.
Je energií co mi nedá v noci spát.
Je důvodem proč se směji i mračím.
Je mi vším.
Je poslední hvězdou na zataženém nebi,
kopretinou na louce plné jetelu.
Je pohlazením v davu slepých lidí.
Ač haněna je mi vším.
Ač tak často odsuzována je mi vším.
Jsi mi vším...
Miluju tě...
Komentáře (2)
Komentujících (2)