Anděl nebo drak
Anotace: Tvůj anděl, nebo snad drak. Skvělý, a zároveň brak...
Tvůj anděl, nebo snad drak.
Skvělý, a zároveň brak.
Kapitán, jež ti uhranul zrak,
však odmítán, jak starý vrak.
Bojovník, co se stal králem tvým.
Panovník, jež byl vládcem zlým.
Ztroskotonec, kterej to vzdal.
Maratónec, co běží furt dál.
Tvůj milý, co česal ti hřívu.
Prohnilý, a já po něm plivu.
Však naděje, umírá poslední,
třeba se usměje, a nikdy nezevšední...
Přečteno 383x
Tipy 5
Poslední tipující: Niky88, Mbonita, Pevya, Michal -Bekosh- Becke, Mraveneček
Komentáře (4)
Komentujících (4)