vzpomínky
Anotace: pochody myšlenek ... kdo ví ten ví
Stále mě dohání vzpomínky - krásné i ty nejhorší
sypou se jak písek na poušti.
A s každou myšlenkou na tebe .. nás
přeji si někdy vrátit čas.
Zapomenout špatné, vrátit vše krásné
najít zas cestu… společně.
Přemýšlím nad tím a vím… že zbytečně.
Co bude, to netuším, však vím, co bylo a už není,
na okně sedávám každý večer po setmění…
Sleduji hvězdy, jsou blízko a přesto tak vzdálené
připomínají mi tebe… nás.
Možná se jednoho dne opět sejdeme
i když vím, že nejde vrátit čas
….
přes to všechno ... byl jsi mi vším ….
Přečteno 372x
Tipy 9
Poslední tipující: Venca Spots, jedam, Veru, jára spots, Romana Šamanka Ladyloba, Trystan ap Tallwch
Komentáře (5)
Komentujících (4)