Básnička pro velmi osamělé ženy
Anotace: Tak strašně by chtěly milovat...
.
Když už jsi dlouho zamčená v temném sklepě
A sama už nechceš zůstat ani malou chvilku
A někdo na chodníku prostrčil oknem ruku,
......................................aby Ti byl blíže
Já vím, proč ne a ne tu ruku pustit
Neboj se ničeho, rychle začni hledat pilku
Jen jestli můžeš, snažně prosím
......................................začni
.........................................raději
............................................řezat
...............................................mříže
.
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Žqáry, susana načeva
Komentáře (0)