Konec
Anotace: jako pokaždé i dnes předem přiznávám, básničky mi nejdou, ale někdy člověk prostě potřebuje něco napsat... ;) Jakýkoliv názor vítán :))
Odcházel jsi a já se ještě dobu z okna dívala,
radost pro mě končila a přesto jsem se smála.
Smutno a přece krásně, nic čeho bych se bála,
kolem jsem tě viděla a byla šťastna.
Odjížděla jsem, z tramvaje se na tebe smála
a ty nic...
Neohlédl ses a neusmál, já přece stále věřila
v něco...
Rozcházeli jsme se každý jinam,
polibek a dotek letmý,
úsměv a víra, že sejdem se zas brzy.
Nespěchal nikdo nikam.
Odcházela jsem a ty z okna´s mě sledoval,
„otoč se“ - v duchu sis přál.
Prázdno a smutno, už tehdy něčeho ses bál,
po obavách mých´s však nijak nepátral.
Odjížděl jsi, z tramvaje se s nadějí usmál
a já nic...
Prázdno v očích i tváři, snad ztratila se víra
v něco...
Šli jsme stejným směrem a mluvili,
však propast a ticho zdálo se nám,
mlčenlivá slova, pohled upřen kdo ví kam.
Pochyby nás svíraly a my pryč spěchali.
…........................................
Už nemluvíme jeden s druhým,
bojíme se dívat do očí,
Víme, ale přiznat nechceme,
že dávno nás rozdělil konec...
Přečteno 405x
Tipy 16
Poslední tipující: ilona, váhy, Gabrielle, Divoženka1, Házté, Zorenka Ježková, Patrik Mališ, Isquieasuus, Castiza, susana načeva, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)