Básnička pro ženy, co ještě pořád neví, jak muži fungují
Anotace: Tentokrát skutečně nemám co dodat. Snad jen, že mám malinko cynickou náladu, celý den dělám daně...
.
Ptáš se mě, jestli Tě miluju - no jsem přímo zmámen
Tvou vůní, Tvými doteky a taky křivkou Tvých ramen
Teď říkáš všem našim sousedům nahlas své - ano
A já Tě prosím
Pro klid své duše
Zeptej se na to samý
...........raději ještě jednou
.........................zítra ráno
.
Přečteno 324x
Tipy 6
Poslední tipující: Žqáry, janewe, PANGÁSIUS, susana načeva, eroze
Komentáře (3)
Komentujících (3)