Přesmutněné vyznání
nějak mě chmur přepad',
začíná na dveře klepat
přesvědčení omylu,
víry svírám ve svých dlaních
dnešní den již pomálu
slovo tu nic neznamená,
cit spletený z větru příze,
v svojí touze utopená,
ztrácet se v zoufalé snaze
najít stéblo pravdy,
za které se tounouc chytnu,
když není tu zase
a posté řka někdy v týdnu
rozloučí se slůvky lásky,
že chce hladit moje vlásky,
avšak hlava daleko
kdoví, čí je víc než blízko
nechci myslet na nic
jediné je však už jisto
jako nikdy,
jako vždy
že ho (k sakru!!)
m*i*l*u*j*i
Přečteno 451x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Bíša
Komentáře (0)